ALİAĞA BELEDİYESİ CAN DOSTLARININ YANINDA OLMAYA DEVAM EDİYOR
27 Mart 2020

Koronavirüs tehdidine karşı kentin dört bir yanında çalışmalarını sürdüren Aliağa Belediyesi, sokaklarda yiyecek bulmakta zorlanan can dostlarımızın da yanında olmaya devam ediyor.

Kafe ve restoran gibi işletmelerin kapanmasıyla sokaklarda yiyecek bulmakta zorlanan sevimli dostlarımızın mama ve su ihtiyaçları belediye ekiplerince karşılanıyor.

Daha önce Aliağa Organize Sanayi Bölgesi, Viking Sitesi, Yeni Mahalle Kent Parkı, mezarlıklar çevresi ile Çaltılıdere ve Kültür Mahalleleri’nde sevimli dostlarımızla buluşan ekiplerimiz, mama ve su dağıtımlarına; Kültür, Siteler, Atatürk, Yalı ve Yeni Mahalleleri ile Biçerova İZBAN İstasyonu ve sahil bandında devam etti.

Doğadaki her canlıya değer veren Aliağa Belediyesi, sokakta yaşayan can dostlarımızın yaşamsal ihtiyaçlarını Aliağa’nın tüm mahallelerinde de karşılamayı ivedilikle ve periyodik olarak sürdürecek.