Anasayfa  |  İletişim
Belediye İletişim Merkezi
Kayıt Olun
  Belediyemizin etkinliklerden haberdar olabilmek için e posta adresini girebilirsiniz.
Kayıt Formu

Aliağa' da Hava Durumu

Kaynak: Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü
Gizlilik İlkeleri ve Kullanım Şartları

KULLANIM ŞARTLARI

ALİAĞA BELEDİYESİ Resmi Web Sitesi'ndeki her türlü ses, görüntü, yazı içeren bilgi ve belge, ticari marka ve her tür fikri mülkiyet, ALİAĞA BELEDİYESİ ile bağlı genel müdürlükleri veya bağlı şirketlerine aittir. Yalnızca sahipleri tarafından ve sahiplerinin izni ile kullanılmaktadır ve telif hakları kapsamındadır. İzinsiz değişiklik yapmak, kopyalamak, kiralamak, ödünç vermek, iletmek ve yayınlamak yasaktır.

Bu siteden alınan her türlü ses, görüntü, yazı içeren hiçbir bilgi ve belge satılamaz veya herhangi bir kâr amacıyla dağıtılamaz. Bu sitedeki her şey olduğu gibi sunulmaktadır. ALİAĞA BELEDİYESİ veya bağlı genel müdürlük ve şirketlerinden herhangi biri, bu sitede yer alan herhangi bir ses, görüntü, yazı içeren bilgi ve belgenin belirli bir amaca uygunluğunu garanti etmez.

Bu siteye erişiminiz, kullanmanız veya bu siteden herhangi bir ses, görüntü, yazı içeren bilgi ve belge indirmeniz nedeniyle bilgisayar donanımınızda veya diğer varlıklarınızda olabilecek herhangi bir hasar veya bulaşabilecek bir virüsten ALİAĞA BELEDİYESİ sorumlu tutulamaz.

İnternet aracılığıyla İzmir Aliağa Belediyesi'ne ilettiğiniz her tür bilginin (her tür yorum, öneri, fikir, grafik, vb dahil), size veya başka herhangi bir kişiye herhangi bir ödeme yapılmaksızın, sınırsız kullanım hakkı yalnızca İzmir Aliağa Belediyesi mülkiyetine geçecektir. Ayrıca, bu tür bilgiler tarafımızca gizli tutulmak zorunda değildir. 18 yaşından küçüklerin, ALİAĞA BELEDİYESİ Web Sitesine, velileri veya vasilerinden izin almaksızın bilgi sunmalarından ALİAĞA BELEDİYESİ sorumlu tutulamaz.

GİZLİLİK İLKELERİ

ALİAĞA BELEDİYESİ, ziyaretçileri tarafından sitesindeki formlar aracılığıyla sunulan kişisel verileri (isminiz, elektronik posta adresiniz, iş ve ev adresiniz, telefon numaranız, v.b.) üçüncü kişilere satmaz, kiralamaz veya hiç bir şekilde kullandırtmaz.

ALİAĞA BELEDİYESİ, bu bilgileri aşağıdaki amaçlar için kullanacaktır:

Size basılı yayınlar/ yazışmalar göndermek, Size elektronik posta ile basın bültenleri veya bildirimler göndermek

Kişisel bilgilere sadece ALİAĞA BELEDİYESİ yöneticileri ve bilgileri gizli tutmayı kabul etmiş olan temsilcilerimiz erişebilirler.

ALİAĞA BELEDİYESİ, kişi kimliklerini açıklamadan, istatistiksel bilgileri (tarayıcı tipi, coğrafi konum, yaş, cinsiyet, v.b.), Web sitesini iyileştirmek ve genel olarak tüketicileri hakkında daha çok bilgi sahibi olmak amacıyla kullanır. Bu bilgiler üçüncü kişilere açıklanmaz.

ALİAĞA BELEDİYESİ, sitesindeki bağlantılar aracılığıyla gideceğiniz diğer sitelerin ALİAĞA BELEDİYESİ Gizlilik İlkeleri'ne uyacağını garanti etmez; bu nedenle kişisel olarak belirlenebilir herhangi bir bilgi vermeden önce, gittiğiniz sitelerin gizlilik yaklaşımlarını değerlendirmenizi öneririz.

© 2009 İzmir Aliağa Belediyesi Tüm hakları saklıdır.
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.